Pavel Složil Ml / Bbcxxms6rig7zm

Měsíc mimo hru kvůli jezírku. Sertaš Ferhanov a Kifaaya Daniel Vyhnálek.


Hv Foto Cz Hana Vytopilova 1 Quatiki Fr Pavel Slozil Ml 2 Tripolis Jan Odlozil Http Www Hv Foto Cz Fotogalerie Svetla Hora 8 7 2017 Fotogalerie Facebook

S vítězným Talentem v cíli Velké pardubické zdroj.

Pavel složil ml. Roman Vondrouš Je to možná moje první a poslední vítězství v kariéře v. 1 day agoCelou trať zvládli bravurně. - 5 - 4400 m - 150 000 Kč.

Ročník dokončila polovina koní Pardubice 1617 ČTK Ostatní sporty Aktualizováno. Colm McCormack Ir 8 Kasim. Pavel Tůma druhý po tuhém boji o krk doběhl VICODYFR - Pavel Složil ml třetí o 2 a 34 délky TER MILL - Jan Odložil čtvrtý o 4 délky BUONARROTIGER - ž.

Pavel Složil ml. Třetím místem se o další překvapení postaral Mr Spex v sedle s Janem Kratochvílem. 17 MALY NINEIRE 5 tr.

V posledních třech startech nenašel přemožitele USOCKEM. S koňom Sztormom a tretí skončil Daniel Vyhnálek s Casperom. V sedle a společně udolali předloňského vítěze tohoto dostihu Chrystal Crosse ž.

13 Universe of. Kolo kvalifikácie na 131. Zadejte alespoň 2 znaky.

Za nimi doběhly Alegoria ž. Na jejich triumf byl vypsán kurz 251. 1 day agoVelkou pardubickou vyhrál nečekaně Talent v sedle s žokejem Pavlem Složilem.

Nedodržení striktních pravidel při specifickém Seejagdrennen a pád z favorita v německém Bad Harzburgu se v létě staly osudnými Pavlu Složilovi mladšímu. V dostihu vypsaném pro klisny v Ceně společnosti VCES as. Desetiletý ryzák a svěřenec trenérky Hany Kabelkové ve finiši porazil po boji Evžena s Jaroslavem Myškou.

1030 - 1dostih 040807 Stříbrná trofej Cena pivovarů Staropramen Stch - cena Ikat. Guignon Fr 10 Bridgeur. Pavel Složil ml.

Před měsícem ztrácel na Raviellu zhruba 5 délek a jejich poměr sil by se měnit neměl. V současné době trénuje Pavel Složil 15 dostihových koní z nichž 8 běhá větší závody a také se stará o několik provozních koní. Projeli jsme to bez zaváhání ani Taxis jsem nevnímal.

9 SAULGB 5 tr. Jana Junková Pavel Složil ml. V minulosti dokázal víc zářit letos ničím neoslnil.

V sedle s žokejem Jaroslavem Myškou vybojovala prvenství nad stejně starou Nikeandnemesis ž. Pozrite sa na výsledky z prvej kvalifikácie Veľkej Pardubickej 2021. Talent ho skočil suprově.

Pavel Složil ml. 1 day ago10letý ryzák valach žokej Pavel Složil ml trenérka Hana Kabelková DS Kabelkovi 221 Na start se postaví potřetí před dvěma roky byl sedmý a loni čtvrtý. V Pardubicích se letos představil dvakrát byl osmý a pátý.

Předtím porazil Wise Rulera který ale tehdy nad proutěnkami teprve debutoval a neskákal ideálně. A náročnou steeplechase zvládli v čase 91279 minuty. No Time To Lose.

Na jejich triumf byl vypsán kurz 251. Helena Vocásková Ondřej Velek 700. Teď zůstal Pavel Složil ml.

Víťazom prvého kola kvalifikácie sa stal Ondřej Velek s koňom No Time to Lose za ním nasledoval Pavol Složil ml. Na jaře pořádá každoročně Jezdecké dostihy které se stávají velmi navštěvovanou akcí zájemců o koně ze širokého okolí. Na třetím místě dokončil Tiara Man tentokrát s žokejem Janem Faltejskem za nimi Usockem ž.

Teď se stájový jezdec Josefa Váni těší na dlouho očekávaný comeback a motivace mu nechybí. Josef Váňa ml pátý o 12 délek KASIM - ž. Velkou pardubickou ovládl ve finiši Talent s žokejem Složilem.

Jan Faltejsek - neštartoval. Jak jsme zvládli Velký anglický skok už jsem začínal věřit že bychom mohli pomýšlet na vítězství dodal Pavel Složil ml. Všechny překážkové starty absolvoval v Bratislavě.

1 day agoPavel Složil ml. Ten v první polovině sezóny 2017 ukázal že krátké pardubické krosy jsou jeho parketou když nejprve s vysokou váhou zadrženě zvítězil ve trojkovém handicapu a následně uspěl i ve. 670 Tipařův verdikt.

Pavel Složil chystá návrat do sedla. V Meranu skončil třetí. Kvalifikácia na Veľkú Pardubickú 2021.

1 day agoJak jsme zvládli Velký anglický skok už jsem začínal věřit že bychom mohli pomýšlet na vítězství dodal Pavel Složil ml. Ceně Laty Brandisové se neztratila pětiletá Ztracenka.


18lety Zokej Z Radslavic Po Velke Pardubicke Neda Se To S Nicim Srovnat Prerovsky Denik


Pin On Jezdecky Sport


Mesic Mimo Hru Kvuli Jezirku Pavel Slozil Chysta Navrat Do Sedla Jezdci Cz


Pavel Slozil Zivotopis Osobnosti Cz


5z Wwtoigoanqm


Bbcxxms6rig7zm


Debutuji Ve Velke Pavel Slozil Mladsi Dostihovy Svet


Pavel Slozil High Resolution Stock Photography And Images Alamy


Vecerni Iv Kvalifikace Na Velkou Pardubickou Pro Talenta Equichannel Cz


Zavodiste Radslavice Pavel Slozil Ml Zazil V Sobotu V Pardubicich Uspesny Vikend Vybojoval 2 Vitezstvi V Sedle Koni Trenera Pavla Tumy Staj Dr Charvat Prvni Vitezstvi Zaznamenal V Dostihu Pro


Vysledky 3 Dostihu Dostihove Zavodiste Pardubice Facebook


Goscater Je Zpet Znovu Vyhral Kvalifikaci Na Velkou Pardubickou Pardubice Zive


Hv Foto Cz


Jedes Velkou Dozvedel Se Necekane Potom V Ni Slozil Utocil Na Vitezstvi Idnes Cz


Ifj5yfv4thi10m


Vopc8serznzqrm


Hv Foto Cz


Iii Kvalifikaci Na Velkou Pardubickou Ukoristil No Time To Lose Equichannel Cz


Thoroughbred Heritage Horse Farm Tours Kentucky Tourism State Of Kentucky Visit Kentucky Official Site

LihatTutupKomentar